Produkter / Midag

Vegetar bolognesegryte

20 min Enkel
Til 4 porsjoner

INGREDIENSER:

200,00 gsellerirot2,00 stkgulrot1,00 stkløk1,00 poseTORO Bolognesegryte 207g8,00 dlvann

Topping:

50,00 gparmesan1,00 pkruccola

Noen ganger er det deilig å freshe opp hverdagsmaten med litt ekstra grønnsaker, kanskje også lage noe helt uten kjøtt? Denne gryteretten smaker i hvert fall like godt uten kjøtt, som den gjør med! Bytt ut kjøttdeigen med biter av sellerirot, gulrot og løk for en smakfull vegetargryte til hele familien.

Slik gjør du

  • 1

    Kutt grønnsakene i terninger og stek lett i en stekepanne.

  • 2

    Ha de stekte grønnsakene sammen med bolognesegryten og vann i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke uten lokk i 10 minutter. Rør om med jevne mellomrom.

  • 3

    Topp gryten med finrevet parmesan og ruccola ved servering.

Dette trenger du