Valentine pavlova

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
300,00 gfriske bær5,00 dlvaniljekrem3,00 dlkremfløte

Bunn

1,50 dlvann1,00 poseTORO Marengs Pavlova 299 g

Disse søte hjerteformede pavlovaene med vaniljekrem og friske bær er perfekte å lage til Valentinsdagen. Så enkelt og gøy å overraske noen du er glad i.

Slik gjør du

  • 1

    Bland posens innhold med 1,5 dl vann. Pisk kraftig med mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.

  • 2

    Sprøyt marengsen i hjerter på et stekebrett dekket med bakepapir. Ps: Ha marengsen i en brødpose om du ikke har sprøytpose.

  • 3

    Stek på midterste rille i 60 minutter og avkjøl.

  • 4

    Pisk kremfløte og bland forsiktig inn vaniljekrem. fordel kremen på de avkjølte hjerte marengsen. Pynt med frukt og bær.

Dette trenger du