En smaksfull grønnsakslasagne proppfull av gode grønnsaker. Denne vegetariske lasagnen blir garantert en familiefavoritt!
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme)
- 2
Rasp 2 gulrøtter (100 g), og kutt 4 sjampinjonger i skiver (150 g). Stek grønnsakene i en stor gryte (5 liter) eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3 dl vann og 3,5 dl melk under omrøring. Kok opp. Tilsett 1 stor pose (200g) spiseklare spinatblader bland godt og la koke i ytterligere 2 minutter
- 3
Bruk en lav ildfast form som rommer 1,5 liter (ca. 20 x 25 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 100 g ost. Husk at du må bruke alle lasagneplatene for et perfekt resultat
- 4
Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering.