Tikka masala vegetargryte med blomkål og peanøtter

20 min Enkel
Til 3 porsjoner
0,50 stkblomkål200,00 gsquash1,00 boksrøde linser1,00 poseTORO Tikka Masala Gryte 113g5,00 dlvann1,50 dlfløte eller kokosmelk

Serveres med:

2,00 poserTORO Basmatiris boil in bag 960 g

Tilbehør:

1,00 pknanbrød100,00 gpeanøtter0,50 stkfrisk koriander

“Go nuts” med denne tikka masala-vegetargryten full av deilige indiske smaker, grønnsaker og peanøtter!

Slik gjør du

  • 1

    Skjær blomkålen i buketter og squashen i terninger. Skyll linsene og la de renne av seg. Stek grønnsakene lett i litt olje i en stekepanne.

  • 2

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  • 3

    Ha kyllinggryten sammen med vann, fløte/kokosmelk og linser i en kjele. Kok opp under omrøring og la småkoke videre i 10 minutter. Tilsett de stekte grønnsakene mot slutten av koketiden.

  • 4

    Server tikka masala-gryten sammen med ris. Ønsker du å gjøre ekstra stas på måltidet kan du gjerne ha nanbrød, peanøtter og frisk koriander til også.

Dette trenger du