Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Tikka Masala Gryte 113g6,00 stksmåløk1,00 stksquash2,00 stkpaprika3,00 stkhvitløksbåter2,00 ssnøytral olje400,00 gscampi, tint og renset2,00 dlfløte6,00 dlVann
Grillspyd hører ikke bare sommeren til, men kan brukes hele året!
Slik gjør du
- 1
Skrell og rens grønnsakene. Kutt squash og paprika i fine biter, ca. 3 x 3 cm og tre dem, løk og scampi på spyd.
- 2
Alle de grønnsaksbitene du har igjen, i tillegg til grovhakkede hvitløksbåtene stekes myke i en stor panne med litt olje. Rør av og til. Tilsett gryteposen, fløte og vann. Kok opp under omrøring og la det småkoke i 10 min.
- 3
Stek scampispydene ca. 2 min på hver side i god, i varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper. Spydene kan også stekes under grillelementet i ovnen.