Denne oppskriften gir deg en smakfull thaisuppe. Denne suppen er faktisk vegetarisk, og den er en sikker hverdagsmiddag! Drøm deg til Thailand mens du lager suppen! Les hvordan du kan gjøre det her.
Slik gjør du
- 1
Finhakk hvitløk, kutt squash i biter, del soppen i fire og kutt paprika, gulrot og -løk i tynne strimler. Brokkoli deles i små buketter og vårløk skjæres i lange biter.
- 2
Bruk en stor, tykkbunnet kjele og varm litt olje. Stek sopp og squash, tilsett hvitløk og små brokkolibuketter. Fres det i kjelen til grønnsakene har myknet litt og sett til side.
- 3
Tilbered nudlene som anvist på pakken
- 4
Kok opp vann. Løs opp grønnsaksbuljongen i vannet. Hell i kokosmelken. La dette koke opp, rør godt – tilsett red curry paste og soyasaus. Ha i hvitløk, sopp, squash, brokkoli og vårløk, og la det koke i 2min.
- 5
Tilsett de tynne grønnsaks-strimlene. De skal være sprø. Rør inn nudler, press i limesaft og gi det et oppkok. Dryss frisk koriander over og server!