Thai kyllinggryte med sopp og sukkererter

20 min
Til 5 porsjoner
5,00 stkkyllingfileter2,00 sssmør/olje1,00 stkløk1,00 stkpaprika150,00 garomasopp eller annen sopp1,00 begerTORO Smaksrik base til thaisuppe 97 g400,00 gkokosmelk2,00 dlvann1,00 dleplejuice100,00 gsukkererter1,50 sspotetmel (røres ut i 1 dl vann)

Denne thaisuppen kan lett gjøres om til en herlig thai kyllinggryte, server gjerne med ris til.

Slik gjør du

  • 1

    Skjær kyllingfilene i store biter og stek dem så vidt gylne i panne med smør. Ha dem på en asjett. Skjær løk og paprika i båter, og soppen i fire. Fres grønnsakene også i pannen, trekk til side.

  • 2

    Rør ut thaisuppebasen i en kjele sammen med kokosmelk, vann og eplejuice. Kok opp under omrøring. Ha i kyllingbitene og la de trekke noen minutter. Tilsett løk, paprika, sopp og sukkererter, og la det hele småkoke 2-3 minutter. Rør ut potetmel i vannet. Tilsettes i en tynn stråle i gryteretten, mens den koker. Trekk til side når den begynner å tykne.

  • 3

    Pynt gjerne med litt grønt og server rikelig med ris til. Nyt – dette er supergodt.

Dette trenger du