Til 4 porsjoner
1,00 stkblomkål3,00 stilkervårløk2,00 stkgulrøtter2,00 tsred curry paste2,00 dlmelk8,00 dlvann1,00 poseTORO Kremet Blomkålsuppe 65g
Krydre blomkålsuppen med litt red curry og vipps så har du en helt ny, spennende variant. Forandring og variasjon er gøy!
Slik gjør du
- 1
Skjær gulrøttene i staver og del blomkålen i små buketter.
- 2
Bland sammen suppeposens innhold, vann og kokosmelk. Kok opp under omrøring. Tilsett gulrotstavene og red curry paste. La suppen småkoke i 5 minutter.
- 3
Stek blomkålbukettene i en tørr stekepanne til de har begynt å ta litt farge. Smak til med litt salt og pepper.
- 4
Topp blomkålsuppen med skivet vårløk og blomkålbuketter ved servering.