Tandoorigryte med paprika og blomkål

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Tandoorigryte 80g4,50 dlvann1,00 begercreme fraiche1,00 stkblomkål1,00 stkpaprika

Serveres med:

2,00 poserTORO Jasminris boil in bag 960 g8,00 dlvann1,00 tssalt

Det indiske kjøkkenet bugner med grønnsaker! Erstatt kylling med grønnsaker for å forvandle den klassiske tandoorigryten til en velsmakende grønnsaksgryte.

Slik gjør du

  • 1

    Ha gryten i en kjele med vann og creme fraiche. Kok opp under omrøring og la koke i ca 5 minutter. Kutt opp og stek blomkål og paprika. Tilsett i gryten mot slutten av koketiden.

  • 2

    Kok opp saltet vann og kok ris i 12 minutter. Løft opp posen og renn godt av. Server retten med et godt dryss koriander.

Dette trenger du