Sweet and sour-gryte med torsk

25 min Enkel
Til 4 porsjoner
400,00 gtorsk1,00 poseTORO Sweet & Sour gryte 152g6,00 dlvann1,00 posefersk wokmiks2,00 poserTORO Jasminris boil in bag 960 g1,00 dlsesamfrø

Sursøt saus er en klassiker i det kinesiske kjøkkenet. I vår sweet and sour-gryte kan du enkelt erstatte den klassiske kyllingen med biter av fisk. Prøv denne oppskriften med torsk og friske grønnsaker!

Slik gjør du

  • 1

    Skjær torsken i terninger og stek i litt smør eller olje i en stekepanne.

  • 2

    Kok risen etter anvisning på pakken.

  • 3

    Kok opp TORO sweet & sour gryte med vann. La koke under omrøring i ca 10 minutter. Stek wokmiksen i en stekepanne eller wokpanne. Ha den så i gryten mot slutten av koketiden.

  • 4

    Strø over sesamfrø før servering. Server med ris og et lunt smil 🙂

Dette trenger du