Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta

40 min Enkel
Til 5 porsjoner
750,00 gsvinefilet1,00 sssmør

Choronsaus: 

1,00 poseTORO Bearnaisesaus original 28 g100,00 gsmør1,00 dlvann1,50 dlmelk1,00 sstomatpure

Lune grønnsaker: 

1,00 stkblomkål2,00 buntvårløk

Prøv Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta. Choronsaus er bearnaisesaus smaksatt med tomatpuré. Sausen passer blant annet utmerket sammen med svinekjøtt. En smaksopplevelse som er enkel å lage!

Slik gjør du

  • 1

    Svinefilet etterstekes ved 175°C (kjernetemperatur 70°C medium stekt) i 15-20 min. La kjøttet hvile i ca. 10 min.

  • 2

    Renskjær svinefileten og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i varm panne med smør. Etterstekes til den er ferdig, sjekk med et steketermometer. Viktig at kjøttet hviler før servering. 

  • 3

    Choronsaus: Ha smør i en kasserolle. Tilsett Bearnaisesaus posen, vann og melk og kok opp under omrøring. Rør inn tomatpure. La sausen småkoke i et minutt.  

Dette trenger du