Til 5 porsjoner
750,00 gsvinefilet1,00 sssmør
Choronsaus:
1,00 poseTORO Bearnaisesaus original 28g100,00 gsmør1,00 dlvann1,50 dlmelk1,00 sstomatpureLune grønnsaker:
1,00 stkblomkål2,00 buntvårløkPrøv Svinefilet med smaksrik Choronsaus og pasta. Choronsaus er bearnaisesaus smaksatt med tomatpuré. Sausen passer blant annet utmerket sammen med svinekjøtt. En smaksopplevelse som er enkel å lage!
Slik gjør du
- 1
Svinefilet etterstekes ved 175°C (kjernetemperatur 70°C medium stekt) i 15-20 min. La kjøttet hvile i ca. 10 min.
- 2
Renskjær svinefileten og krydre med salt og pepper. Brun kjøttet raskt på alle sider i varm panne med smør. Etterstekes til den er ferdig, sjekk med et steketermometer. Viktig at kjøttet hviler før servering.
- 3
Choronsaus: Ha smør i en kasserolle. Tilsett Bearnaisesaus posen, vann og melk og kok opp under omrøring. Rør inn tomatpure. La sausen småkoke i et minutt.