Sunne pannekaker er perfekt når du har lyst på noe godt og annerledes til middag eller kveldsmat. Denne pannekakerøren er både sunn og mettende! Dersom du i tillegg topper dem med ristede pinjekjerner har du et hverdagsmåltid du virkelig kan kose deg med! Oppskriften gir 5-7 pannekaker avhengig av størrelsen på stekepannen.
Slik gjør du
- 1
Bland posens innhold med 5,5 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.
- 2
La røren svelle i minimum 10 min – dette er fordi røren er så grov at det grove melet trenger litt tid til å tiltrekke seg væske. I mellomtiden rister du pinjekjernene til de blir gyldne i en tørr stekepanne.
- 3
Bruk smør til steking av pannekakene og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene på den ene siden og når du vender dem legger du på fetaost, spinat og pinjekjerner på den ene halvparten. Sjekk at pannekaken er ferdig på undersiden før du bretter den andre halvparten over.
- 4
Stek pannekakene en etter en. Rør rundt en gang i røren med øsen mellom hver pannekake, da røren er så grov at den lett kan skille seg litt mens den står.