Stekt entrecote med asparges og fløtesaus

Enkel
Til 2 porsjoner
4,00 stkmørnet og marmorert entrecote1,00 sssalt500,00 gsmåpoteter30,00 stkasparges1,00 poseTORO Fløtesaus original 50 g5,00 dlvann5,00 sssmør og/eller olje til steking

Når du skal invitere noen du er glad i på middag er det lite som imponerer så mye som et perfekt stekt stykke kjøtt. Entrecote er kanskje den mest smakfulle biffen og sammen med TORO fløtesaus er den til å bli mo’ i knærne av!

Slik gjør du

  • 1

    Legg frem kjøttet på benken og la det temperere seg. Salt gjerne kjøttstykkene litt på forhånd.

  • 2

    Kutt potetene i passe båter. Ha over olje og vend potetene rundt i disse. Stek potetene på 200 grader i 25-30 minutter.

  • 3

    Kok opp sausen med vann under omrøring. La småkoke 5 minutter.

  • 4

    Stek kjøttet i litt olje til det pipler litt kjøttsaft ut på oversiden. Snu kjøttet og la steke til det på nytt pipler litt kjøttsaft ut. Legg så over på et fat og la kjøttet hvile 10 minutter.

  • 5

    Mens kjøttet hviler smørsteker du asparges 2-3 minutter.

Dette trenger du