Spinatsuppe med smørstekt spinat og kokt egg

20 min
Til 4 porsjoner
2,00 sssmør/margarin1,00 posespinat, ferdig vasket4,00 ssmatolje4,00 stkegg2,00 dlmelk8,00 dlvann1,00 poseTORO Kremet spinatsuppe 85 g

Om du ønsker mere grønnsaker i suppe, smaker det nydelig med en blanding av tomatbiter uten kjerner, mais og rødløk i terninger.

Slik gjør du

  • 1

    Tilbered spinatsuppen som anvist på pakken.

  • 2

    Kok opp vann og kok egg til ønsket konsistens: Bløtkokt 5-6 min, smilende 6-8 min eller hardkokt 8-10 minutter.

  • 3

    Varm matoljen i en wok eller en dyp stekepanne. Ha i spinaten, rør godt hele tiden under stekingen til spinaten faller sammen. Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

  • 4

    Server suppen i dype skåler, og ha spinat på toppen sammen med kokt egg.

Dette trenger du