Spansk gryte med torsk

25 min Enkel
Til 3 porsjoner
1,50 dlfløte eller crème fraîche5,00 dlvann400,00 gtorsk

Serveres med:

2,00 poserTORO Basmatiris boil in bag 960 g

Spansk gryte med torsk er både veldig godt og et smart middagsvalg for den som ønsker å spise mer fisk. Kjapt går det også i en hektisk hverdag!

Slik gjør du

  • 1

    Skjær torsken i biter og stek lett i litt olje eller smør i en stekepanne.

  • 2

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  • 3

    Ha spansk gryte, vann og fløte/crème fraîche i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke videre i 10 minutter. Tilsett de stekte fiskebitene mot slutten av koketiden.

  • 4

    Topp gjerne gryten med litt hakket persille og rømme ved servering. Ha ris som tilbehør.

Dette trenger du