Til 3 porsjoner
1,50 dlfløte eller crème fraîche5,00 dlvann1,00 poseTORO Spansk gryte 80 g400,00 gtorsk
Serveres med:
2,00 poserTORO Basmatiris boil in bag 960gSpansk gryte med torsk er både veldig godt og et smart middagsvalg for den som ønsker å spise mer fisk. Kjapt går det også i en hektisk hverdag!
Slik gjør du
- 1
Skjær torsken i biter og stek lett i litt olje eller smør i en stekepanne.
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3
Ha spansk gryte, vann og fløte/crème fraîche i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke videre i 10 minutter. Tilsett de stekte fiskebitene mot slutten av koketiden.
- 4
Topp gjerne gryten med litt hakket persille og rømme ved servering. Ha ris som tilbehør.