Dette er en herlig og fargerik viltgryte som hele familien vil elske.
Slik gjør du
- 1
Ha fløte, vann og sauseposen i en kjele og kok opp under omrøring. Rens løken og del den i to. Surres i middelsvarmpanne med smør. Tilsett gulrøtter, kuttet i skiver og la også de få litt farge i pannen før det tilsettes i sausen.
- 2
Skjær kjøttet i strimler og brun det i små porsjoner i varm panne med litt smør. Dryss litt salt og pepper over og ha det i kjelen med saus og grønnsaker. Kok ut pannen mellom hver gang med litt vann og ha i gryten. Stek raskt soppen og ha også den i gryten. La alt småkoke i ca. 5 min. Kjøttet kan gjerne være litt rosa inni.
- 3
Del brokkoli i små buketter, kok dem så vidt og hell av vannet. Bland dem i viltsauteen og la de trekke til seg den gode smaken fra sausen. Server den nydelige retten sammen med kokte poteter og rognebærgele.