Sjokoladecookies

30 min Enkel
Til 16 porsjoner
1,00 poseTORO Cookies double chocolate 286g1,00 stkegg3,00 ssolje (f.eks rapsolje)

Topping

1,00 pklitt havsalt

Sjokoladecookies er virkelig noe å kose seg med. Disse cookiesene er med både mørke og hvite sjokoladebiter. De er enkle og superraske å lage og ikke minst, veldig gode. Dryss gjerne over litt havsalt før servering. Det salte får frem den deilige sjokoladesmaken. Det er nok lite sannsynlig at det blir noen igjen, men skulle skje oppbevarer du cookiesene i en lufttett boks.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 175 °C (over- og undervarme).

  • 2

    Bland og kna sammen til en fast deig – Cookiesmiks, 1 egg og 3 ss olje (20 ml). Er deigen for tørr, tilsett litt mer olje.

  • 3

    Legg bakepapir på en stekeplate. Bruk to teskjeer til å lage 16 små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Stek på midterste rille i ca. 10 minutter.

  • 4

    La de avkjøles litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar dem ut, men stivner etter hvert. Dryss over litt havsalt om du vil.

Dette trenger du