Oppskrifter / Dessert

Rocky Road Brownies

45 min Enkel
Til 12 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlvann1,00 dlflytende margarin

Pynt

1,00 platesjoklade med smørbukk3,00 håndfullsmå marshmallows75,00 gpeanøtter100,00 ggrovhakket mørk sjokolade

Prøv denne varianten av TORO Brownies som smaker himmelsk: Rocky Road Brownies! Denne kaken har en sprø og saftig sjokoladebunn, og en fristende topping av smeltet sjokolade, karamell, peanøtter og marshmallows. Dette er en perfekt blanding av søtt, salt og mykt. Denne kaken vil glede både store og små. Oppskriften er enkel og gir 12 deilige kakestykker.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C).

  • 2

    Rør sammen med slikkepott til en jevn røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).

  • 3

    Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en liten bakepapirkledd langpanneform (20×30 cm). Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden.

  • 4

    Forbered pynten mens kaken står i ovnen. Hakk smørbukksjokoladen i grove biter og mål opp peanøtter, så er dette klart.

  • 5

    Ta ut kaken etter 25 minutter, den skal ikke være helt gjennomstekt. Dryss over marshmallows, smørbukksjokolade og peanøtter. Sett kaken tilbake i ovnen og la den stå i ca. 2 minutter. Da skal marshmallows og sjokolade så vidt ha smeltet.

  • 6

    La kaken avkjøles i formen. Dryss gjerne over grovhakket mørk sjokolade før servering og oppbevar kaken kaldt.

Dette trenger du