REGNBUE MUFFINS

30 min Enkel
Til 16 porsjoner
16,00 stkSmå muffinsformer100,00 gsmeltet smør1,50 dlvann1,00 poseTORO Lyse muffins 331g

Regnbueglasur

50,00 gromtemperert smør125,00 gkremost naturell (romtemperert)1,00 poseTORO Glasurmiks til Ostekrem 126g

Regnbue Muffins er for alle! Mange barn synes det er stats med masse farger, og hva passer vel bedre til bursdagsfeiringen enn noen fargesprakende regnbue muffins? Eller skal du kanskje feire pride? Disse muffinsene er søte og gode, og med den syrlige ostekremglasuren på toppen smaker de himmelsk enten de bakes til fest, parade eller dessert. Denne oppskriften gir 16 små muffins.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C). Ta ingrediensene som skal være romtempererte ut av kjøleskap/fryser.

 • 2

  Rør sammen 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør (eller margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre.

 • 3

  Sett frem 16 små muffinsformer. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett. Fyll formene ¾ fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige, ved bruk av en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende deig er muffinsene ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.

 • 4

  Pisk sammen 125 g kremost naturell og 50 g mykt, romtemperert smør. Tilsett ostekremglasurposens innhold og pisk til en luftig krem (ca. 5 minutter).

 • 5

  Fordel kremen i 5 små boller (eller kopper) og ha noen dråper konditorfarge i de ulike. Oransje blander du av gul og rød konditorfarge, og lilla blandes av blå og rød.

 • 6

  Ha en og en kopp med glasur i en sprøytepose (om du har det) og sprøyt på muffinsene. Om du ikke har sprøytepose kan du fordele glasuren på muffinsene med en teskje. Lag en fin snurr på toppen ved å bruke baksiden av skjeen.

Dette trenger du