Red Curry kylling med grønnsaker og cashewnøtter

15 min Rask
Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Red Curry cooking sauce 300 g400,00 gkyllingfileter1,00 posesukkererter2,00 stkgulrøtter2,00 sscashewnøtter, ristet lett i stekepanne2,00 stkvårløk4,00 porsjonernudler

Dette er en utrolig nydelig thairett, som får deg til å drømme deg til Thailand.

Slik gjør du

  • 1

    Hell posens innhold i en kjele. Skjær rå kylling i strimler og ha dem rett i kjelen. Kok opp og la det trekke i 2 min. Tilsett sukkererter, som er delt i to. Kutt gulrøttene i strimler og ha også dem i kjelen. La det hele småkoke i 3 minutter.

  • 2

    Kok nudler som beskrevet på pakken.

  • 3

    Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne og dryss dem over retten. Server nudler til med hakket vårløk på toppen.

Dette trenger du