Oppskrifter / Middag

Pølser og Pasta med fløtesaus

30 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 stkbrokkoli1,00 pkcherry tomater700,00 gmiddagspølser, grove5,00 porsjonertagliatelle, grov

Saus

1,00 ssbladpersille2,00 stkhvitløksbåter3,50 dlvann1,50 dlCrème Fraîche1,00 poseTORO Fløtesaus original 50g

Pølsegodt på grov pasta med fløtesaus er en enkel middagsrett som kommer til å falle i smak hos både store og små hjemme. Legg til cherry tomater og brokkoli så har du den perfekte hverdagsmiddagen.

Slik gjør du

  • 1

    Kok opp fløtesausen i en kasserolle med Crème Fraîche, vann og finhakket hvitløk. La den småkoke under omrøring i 5 min. Tilsett finhakket bladpersille mot slutten av koketiden. Trekk til side. 

  • 2

    Kok pasta etter anvisning på pakken og bland med sausen. Varmes forsiktig før servering, smak til med salt og pepper. Tilsett ev litt vann til ønsket konsistens. Del pølsene i store biter, skjær små snitt i skinnet og stek i en varm panne med smør ev. olje. Kutt brokkoli i små buketter og kok i lettsaltet vann. Del tomatene i to og server ved siden av. 

Dette trenger du