Til 4 porsjoner
Pizzafyll
1,00 poseTORO Pizzafyll Tomat & Urter 60g3,00 dlvann400,00 gkjøttdeigPizzabunn
1,00 poseTORO Pizzabunn 370g2,50 dlvannTopping
300,00 grevet ostGjør noen gode forberedelser med TORO pizzaprodukter og legg ut på en lokal tur med de du er glad i. Du kommer ikke til å angre!
Slik gjør du
- 1
Stek 400 gram kjøttdeig og tilsett pizzafyll og vann. La koke i 3 minutter. Avkjøl.
- 2
Bland pizzamelet med 2,5 dl vann og elt 2-3 minutter til en smidig deig. La hvile i kjøleskap 10-15 minutter, da blir den lettere å jobbe med.
- 3
Kjevle ut deigen til et rektangel med ca. 1 cm tykkelse. Bre pizzafyll og ost ut over 2/3 av leiven og rull sammen. Skjær ca. 3 cm tykke skiver av rullen og legg på bakebrett.
- 4
Sett ovnen på 200 grader og la den bli helt varm, mens snurrene etterhever. Stekes 10-12 minutter. Avkjøl på rist og pakk med i nisteskreppa di!