Påskedessert tapas

Enkel
Til 6 porsjoner
0,50 pkTORO Panna Cotta 84 g1,00 dlmelk1,50 dlfløte0,50 dlappelsinjuice0,50 pkTORO Sjokolademousse 94 g1,00 dlmelk0,50 dlappelsinjuice

Pynt

1,00 håndfullsjokoladeegg1,00 stkgranateple1,00 håndfullbringebær eller druer2,00 stkappelsiner

Gøy med mange små desserter til påskefesten! Fyll desserten i eggeglass eller andre små glass. Bruk kun 1 av posene i hver pakke når du skal lage påsketapas til 6 personer.

Slik gjør du

  • 1

    Panna Cotta: Hell en av posenes innhold i en kjele. Tilsett melk, fløte og appelsinjuice, rør godt. Kok opp under omrøring. Fordel i 6 serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 4 timer eller til den har stivnet.

  • 2

    Sjokolademousse: Hell en av posenes innhold i en bolle. Tilsett melk og appelsinjuice og pisk godt med en mikser i 5 minutter. Fordel sjokolademoussen i små glass og sett kaldt i minimum i 15 minutter.

  • 3

    Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av panna cottaene. Pynt med sitronmelisse. Pynt sjokolademoussen med granateplefrø, ev. appelsinbiter, og/eller små sjokoladeegg.

Dette trenger du