Panna Cotta med appelsin

120 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 kvastsitronmelisse2,00 stkappelsiner1,00 dlappelsinjuice3,00 dlkremfløte2,00 dlmelk1,00 pkTORO Panna Cotta 84 g

Panna Cotta med appelsin er en aldeles nydelig dessert med kremet konsistens og herlig, frisk smak. Den gule fargen gjør den til den perfekte påskedesserten. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Hell begge posenes innhold i en kjele. Tilsett melk, fløte og appelsinjuice og rør godt. Kok opp under omrøring. Fordel i 6 serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 4 timer eller til den har stivnet.

  • 2

    Fjern skallet på appelsinene. Skjær ut appelsinfileter eller skjær frukten i biter. Press resten av saften over frukten og fordel alt på toppen av desserten. Pynt med sitronmelisse.

Dette trenger du