Muffins med vaniljekrem og bringebær

20 min Enkel
Til 12 porsjoner
melis til pynt muffinsformer vaniljekrem1,00 begerbringebær100,00 gsmeltet smør1,50 dlvann1,00 poseTORO Lyse muffins 331g

Muffins med vaniljekrem og bringebær er perfekt å lage når du har dårlig tid, men ønsker å imponere med noe godt. På innsiden av hver muffins skjuler det seg friske bringebær og deilig vaniljekrem – en fantastisk kombinasjon! Denne muffinsoppskriften er både superenkel og rask å lage og resultatet blir både friskt og søtt. Muffinsene trenger ikke å heve, og steketiden er på kun 12 minutter og gir 12 smakfulle muffinser.

Slik gjør du

 • 1

  Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C). Ta ingrediensene som skal være romtempererte ut av kjøleskap/fryser

 • 2

  Rør sammen 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør (eller margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre

 • 3

  Sett frem 16 små muffinsformer og skyll bringebærene. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett. Fyll muffinsformer litt i underkant av halvfulle med deig. Legg så en spiseskje med vaniljekrem i hver muffins pluss 1-2 bringebær. Dekk med en spiseskje deig til (muffinsformene skal da være ca. 3/4 fulle). Trykk forsiktig ned 1-2 bringebær til i deigen. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige. Bruk gjerne en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende deig er muffinsene ferdig.

 • 4

  Når muffinsene er avkjølt kan du bruke sil og drysse til melis over. Pynt med friske bringebær om du vil.

Dette trenger du