Fyll
1,00 begerbringebær3,00 dlvaniljekremPynt
2,00 ssmelis til pyntMuffins med vaniljekrem og bringebær er perfekt å lage når du har dårlig tid, men ønsker å imponere med noe godt. På innsiden av hver muffins skjuler det seg friske bringebær og deilig vaniljekrem – en fantastisk kombinasjon! Denne muffinsoppskriften er både superenkel og rask å lage og resultatet blir både friskt og søtt. Muffinsene trenger ikke å heve, og steketiden er på kun 15 minutter og gir 12 smakfulle muffinser.
Slik gjør du
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme). Ta ingrediensene som skal være romtempererte ut av kjøleskap/fryser
- 2
Rør sammen til en jevn røre: – Muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).
- 3
Sett frem 12 mellomstore muffinsformer og skyll bringebærene. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett. Fyll muffinsformer litt i underkant av halvfulle med røre. Legg så en spiseskje med vaniljekrem i hver muffins pluss 1-2 bringebær. Legg en spiseskje røre på toppen. Trykk forsiktig ned 1-2 bringebær til i deigen. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige. Bruk gjerne en kakenål e.l. Er nålen uten flytende røre er muffinsene ferdig.
- 4
Når muffinsene er avkjølt kan du sikte melis over. Pynt med friske bringebær om du vil.