Muffins med gresskarrester

30 min Enkel
Til 12 porsjoner
4,00 dlinnmat fra gresskar1,00 poseTORO Lyse muffins 331g1,50 dlvann100,00 gsmør1,00 poseTORO Glasurmiks til Ostekrem 126g125,00 gnaturell kremost50,00 gromtemperert smør

Har du rester igjen fra gresskarene du pyntet med til Halloween? Dette er en super måte å få brukt opp restene på – innmaten fra gresskaret smaker nemlig nydelig i saftige muffins.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C).

  • 2

    Bland posens innhold med 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør eller 1 dl flytende margarin/olje og rør til en jevn røre. Grav ut innmaten fra et gresskar, fjern kjernene, og vend inn i røren.

  • 3

    Fordel røren i 12-14 muffinsformer. Formene fylles ca. 3/4 fulle.

  • 4

    Stek på midterste rille i 12-15 minutter.

  • 5

    La muffinsene avkjøles. Pynt med TORO glasurmiks til ostekrem og hakket mørk sjokolade.

Dette trenger du