

Søte påskekyllingmuffins som i tillegg til å være søte også smaker fantastisk. De er laget av lyse muffins og toppet med en deilig ostekremglasur. Nyt sammen med de du er glad i og kos dere i påskesolen!
Ta smøret til glasuren ut av kjøleskapet og del det evt i terninger så det raskere blir mykt. Sett stekeovnen på 200°C (over- og undervarme).
Rør sammen til en jevn røre: muffinsmiks, 1,5 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør).
Sett frem 12 mellomstore muffinsformer. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett, men det går helt fint uten også. Fyll formene ¾ fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 15 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige ved bruk av en kakenål el. Er nålen uten flytende røre er muffinsene ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.
Bland sammen: glasurmiks, det myke smøret og kremost og pisk med mikser til en luftig krem.
Ha litt gul konditorfarge i glasuren og bland forsiktig. Forsett til glasuren får en fin og knallgul farge. Ønsker du en varmere gulfarge kan du tilsette bittelitt rød konditorfarge i tillegg, men pass på så kremen ikke blir oransje.
Ha glasuren i en plastpose og klipp et hull på ca. 1,5 cm i tuppen av posen. Sprøyt glasuren på muffinsene i to omganger. Lag først kroppen på påskekyllingen ved å sprøyte en stor klatt med glasur på hele overflaten av muffinsen. Deretter lager du hodet ved å sprøyte en litt mindre klatt i midten.
Plasser NonStop© som føtter, en liten gulrotbit som nese og øyepynt som øyne på påskekyllingen. Har du ikke kakepynt formet som øyne kan du fint bruke svarte NonStop© istedet.