Monsterkake

30 min Enkel
Til 12 porsjoner

Kake

1,00 poseTORO Sjokoladekake Langpanne 854g3,50 dlvann200,00 gsmeltet smør

Topping

1,00 boksTORO Kremet Sjokoladeglasur 340g400,00 gassortert godteri

TORO Sjokoladekake er skremmende god med en barnevennlig smak av ekte sjokolade. Den er rask og enkel å bake og passer perfekt i ovnens egen langpanne. Server med TORO Kremet Sjokoladeglasur og pynt kaken «skremmende ansikter» etter eget ønske.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 180 °C). Rør sammen 3,5 dl vann og 200 g smeltet smør (eller flytende margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre.

  • 2

    Smør en langpanneform ca. 30 x 40 cm og dekk med bakepapir i bunnen (klipp det gjerne til). Fordel røren i formen og stek på nederste rille i ca. 20 minutter. Bruker du en større eller mindre form må du tilpasse steketiden. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke med en kakenål el. i midten av kaken. Er nålen uten flytende deig er kaken ferdig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles på rist. (Kaken må være avkjølt før du tar på glasuren.)

  • 3

    Ta på glasuren og del opp kaken i 12 kakestykker. Av gotteriet lager du skumle ansikter.

Dette trenger du