Mini vegetarpizza toppet med mango, chili og cashewnøtter

30 min
Til 4 porsjoner

Topping

1,00 håndfullfrisk koriander

Bunn

1,00 poseTORO Pizzabunn 370 g2,50 dllunkent vann

Fyll

150,00 gvegetarfarse1,00 stkliten løk2,00 stkhvitløksbåter2,00 dlvann200,00 ghakkede tomater0,50 posefrisk spinat200,00 grevet gulost10,00 stkcherrytomater1,00 stkmango0,25 stkrød chili1,00 håndfullcashewnøtter

Fint å servere små gode pizzaer, de passer perfekt i hånden om du vil.

Slik gjør du

  • 1

    Bunn: Bland posens innhold med lunkent vann (ca. 40 °C) og olivenolje. Elt deigen lett og del den i 12 deigemner, ca. 50 g per. Kjevle ut deigen til de bli små og runde og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett.

  • 2

    Fyll: Ha litt olje i en dyp panne. Stek vegetarfarsen lett sammen med hakket løk og hvitløk, rør godt. Tilsett pizzafyll-posens innhold, vann og hakkede tomater. Bland det godt sammen og la det putre på svak varme i 4-5 minutter. Tilslutt tilsettes 1 håndfull spinat. Rør til den faller sammen.

  • 3

    Fordel pizzafyllet på bunnene og dryss revet ost over. Topp med halve cherrytomater, mangobiter og cashewnøtter. Stek pizzaene midt i ovnen i ca. 8 minutter, eller til de er sprø og gylne.

  • 4

    Strø frisk koriander på toppen og server!

Dette trenger du