Meksikansk vegetargryte med bønner og kikerter 

25 min Enkel
Til 3 porsjoner

Gryten:

1,00 poseTORO Meksikansk gryte 189 g8,00 dlvann1,00 bokserkidneybønner1,00 bokskikerter

Topping: 

1,00 stkavokado0,50 stkrød chili1,00 kvastfrisk koriander

Meksikansk gryte er en gammel klassiker, men den har på ingen måte gått ut på dato! Prøv den som en vegetargryte med bønner og kikerter, toppet med deilig avokado og tortilla.

Slik gjør du

  • 1

    Skyll kidneybønnene og kikertene og la de renne av seg.  

  • 2

    Kok opp den meksikanske gryten som anvist på pakken. Tilsett kidneybønnene i de siste par minuttene av koketiden

  • 3

    Server gryten med oppskåret avokado, chili, frisk koriander og tortillalefser som tilbehør.  

Dette trenger du