Oppskrifter / Middag

Medisterkaker med rødkål og fløtesaus

60 min Enkel
Til 5 porsjoner
300,00 grosenkål800,00 gpoteter1,00 poseNora Hjemmelaget Rødkål 450g5,00 dlvann600,00 gmedisterkaker1,00 poseTORO Fløtesaus original 50g

Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.

Slik gjør du

  • 1

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og kok opp under omrøring. Ha medisterkakene i sausen og la trekke under lokk til medisterkakene er gjennomvarme.

  • 2

    Kok poteter til de er møre. Legg posen med rødkål i sammen med potetene de siste 20 minuttene.

  • 3

    Splitt rosenkålen i to og kok 2 minutter i lettsaltet vann. Server med litt grovmalt pepper og NORA tyttebærsyltetøy.

Dette trenger du