Medisterkaker med rødkål og fløtesaus

60 min Enkel
Til 5 porsjoner
300,00 grosenkål800,00 gpoteter5,00 dlvann600,00 gmedisterkaker1,00 poseTORO Fløtesaus original 50 g

Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.

Slik gjør du

  • 1

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og kok opp under omrøring. Ha medisterkakene i sausen og la trekke under lokk til medisterkakene er gjennomvarme.

  • 2

    Kok poteter til de er møre. Legg posen med rødkål i sammen med potetene de siste 20 minuttene.

  • 3

    Splitt rosenkålen i to og kok 2 minutter i lettsaltet vann. Server med litt grovmalt pepper og NORA tyttebærsyltetøy.

Dette trenger du