Lammesaus med vri

10 min
Til 5 porsjoner
1,00 poseTORO Lammesaus med urter & rødvin 42 g1,00 dlrødvin4,50 dlkraft2,00 tssukker2,00 sssmør

Litt ekstra rødvin og smør gjør susen på sausen til lammesteken.

Slik gjør du

  • 1

    Start med å steke lammelåret i en form med litt vann og grønnsaksbiter. Mål opp all kraften fra formen til lammesteken, og press i væsken som sitter igjen i grønnsakene. Bruk gjerne en slikkepott i formen så du får med deg mest mulig. Kok opp kraft og rødvin – la dette småkoke til du har igjen 4-5 dl.

  • 2

    Tilsett posens innhold og rør godt. Kok opp og smak til med sukker. La sausen småkoke i 5 min. Kutt det kalde smøret i terninger og pisk dem inn i sausen. Server!

Dette trenger du