Kylling og grønnsaker i fruktig peppersaus

20 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 kartongTORO Peppersaus 300 ml2,00 ssappelsinjuice2,00 ssflytende honning2,00 sssoyasaus5,00 stkkyllingfileter2,00 sssmør/margarin1,00 stkløk1,00 stkrød paprika1,00 posefrisk spinat

Vakker og supergod kyllingrett med frisk appelsinsmak, sammen med litt sødme og akkurat passe pepper. Denne kan fort bli favoritten til liten og stor.

Slik gjør du

  • 1

    Ha peppersausen i en gryte med litt appelsinjuice. Varm opp og smak til med honning og soyasaus

  • 2

    Del kyllingfiletene i store biter og brun dem lett i stekepanne i smør. Dryss over litt salt og pepper. Ha kyllingen i sausen. Kok ut pannen med litt vann, tilsett væsken også og rør om.

  • 3

    Skjær løk og paprika i tynne båter og surr grønnsakene raskt i pannen. Blandes deretter med kylling og saus. Rør tilslutt i spinat og la det hele småkoke på svak varme noen minutter.

Dette trenger du