Kylling med grønnsakspasta

20 min
Til 4 porsjoner
1,00 håndfullvalnøtter2,00 pkTORO Knekkebrød 321 g2,00 stkkyllingfilèter0,25 stkrød chili1,00 stkbrokkolibukett

Raskt, sunt og utrolig godt!

Slik gjør du

  • 1

    Kyllingen etterstekes i ildfastform ved 200°C i ca. 10-12 min.

  • 2

    Start med kylling: Krydre og stek kyllingfileter raskt i panne på begge sider. Etterstekes i ovn som angitt. La filetene hvile litt før servering. Dryss finhakkede urter og -chili over og skjær filetene i skiver.

  • 3

    Kok TORO Fersk GrønnsakPasta etter anvisning på pakken. Drypp gjerne litt god olivenolje over før servering.

  • 4

    Damp noen brokkolitopper og bland sammen med pastaen. Varm noen valnøtter i en tørr panne, drypp litt honning over og fordel dem på tallerkener. Kvern litt pepper over og ha en god middag!

Dette trenger du