Kremet fløtesaus med appelsin

10 min Enkel
Til 4 porsjoner
1,00 tsrevet appelsinskall0,50 dlmatfløte eller kremfløte1,50 dlappelsinjuice3,00 dlkraft eller stekesjy fra kalkunen1,00 sssmør0,50 stkhakket chili1,00 stksjalottløk1,00 poseTORO Fløtesaus original 50 g

Kremet fløtesaus med appelsin er perfekt til kalkun, kylling eller and. Sausen er rask å lage og setter en deilig smak på måltidet.

Slik gjør du

  • 1

    Stek sjalottløk og chili i smør til det blir gyllent, og tilsett så 1 pose Toro fløtesaus.

  • 2

    Tilsett kraft/stekesjy fra kalkun, kylling eller and, og heller deretter i appelsinjuice og fløte. Kok så opp og la sausen småkoke i noen minutter under omrøring.

  • 3

    Tilsett revet appelsinskall og smak til med grovkvernet pepper