Kremet fiskesuppe med torsk, vårløk og chili

25 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 poseTORO Bergensk Fiskesuppe 81g8,00 dlvann2,00 dlmelk2,00 stkgulrøtter0,25 stkchili2,00 stkhvitløkbåter1,00 stkbrokkoli0,50 stklime500,00 gtorsk3,00 stkvårløk125,00 greker uten skall

Denne nydelige fiskesuppen er full av smak og veldig lett å lage!

Slik gjør du

  • 1

    Ha fiskesuppen i en stor kjele. Hell i vann og melk og kok opp under omrøring. La suppen småkoke i 5 minutter, rør av og til. Rens og skjær grønnsaker og fisk mens suppen småkoker.

  • 2

    Tilsett gulrøtter i tynne strimler, finhakket chili og -hvitløkbåter. Del brokkoli i små buketter og ha de i suppen. Press i lime, rør godt. Ha i fisk, skåret i terninger – rør om.

  • 3

    La suppen trekke under lokk et par minutter til fiskebitene er klare. Rett før servering blandes reker og vårløk i biter i suppen. Server!

Dette trenger du