Kokt skrei med Sandefjordsaus

50 min Enkel
Til 4 porsjoner

Saus

1,00 boksTORO Sandefjordsaus 300ml

Tilbehør

1,00 stkbrokkoli4,00 ssolivenolje500,00 gsmåpoteter

Fisk

4,00 stkskrei

Sandefjordsmør er en klassiker i det norske kjøkkenet. Spesielt er den veldig god til fersk fisk!

Slik gjør du

  • 1

    Skjær fisken i fine stykker. Ha ½ ts salt over hvert stykke. La ligge 15-20 min før du skyller av. Kok opp rikelig med lettsaltet vann, skru ned varmen og legg i fisken. La den trekke til fiskekjøttet løsner fra beinet. Ca 8-10 minutter.

  • 2

    Kutt potetene i passe båter. Ha over olje og vend potetene rundt i disse. Stek potetene på 200 grader i 25-30 minutter.

  • 3

    Kutt brokkoli i buketter og kok i lettsaltet vann, 2-3 minutter

  • 4

    Varm opp Sandefjordsausen som anvist på pakken og servér med et smil!

Dette trenger du