Til 4 porsjoner
1,00 poseTORO Kjøttkakesaus 45g5,00 dlvann10,00 stkkjøttkaker10,00 stkpoteter200,00 ggulrøtter
Tilbehør
1,00 glassNora Tyttebærsyltetøy Hjemmelaget 400gErtepure
250,00 gfrosne grønne erter2,00 stkhvitløksbåter4,00 stkvårløk2,00 sssmør/margarin til steking1,00 dlvann0,50 terningTORO Mørk kjøttbuljongterning 64gKlassisk velsmakende norsk middagsmat som alle elsker!
Slik gjør du
- 1
Kok opp sausen med vann etter anvisning på pakken. Tilsett kjøttkakene og la de trekke i 10 minutter i sausen over svak varme.
- 2
Skrell og kutt potetene i passe biter, vend dem i olje, salt og pepper. Stekes ved 200°C i 15 minutter på midterste rille.
- 3
Kutt skrelte gulrøtter i staver, og kok dem knapt møre i lettsaltet vann.
- 4
Ertepure: Hakk hvitløk og skjær vårløk i tynne skiver, fres dem blanke i en kjele med smør. Dryss erter over og fres det hele i et par minutter. Hell i vann og smuldre i kjøttbuljongen, og kok opp. Trekk kjelen til side og bruk en stavmikser. Kjøres til puré og smakes til med salt og pepper.
- 5
Server den nydelige kjøttkakemiddagen med Nora Tyttebærsyltetøy.