Kjøttboller i kremet viltsaus, med småløk, sopp og rosenkål

25 min Enkel
Til 5 porsjoner
100,00 gstjerneløk (småløk)2,00 sssmør/margarin250,00 gsopp650,00 gkjøttboller, ferdige eller lag selv2,00 poseTORO Viltsaus 43 g6,00 dlmelk3,00 dlvann0,50 dlsolbærsirup eller husholdningssaft2,00 sssoyasaus250,00 grosenkål

Lag gjerne kjøttboller selv eller kjøp ferdige. God middag!

Slik gjør du

  • 1

    Rens løken og stek den i middelsvarm kjele med litt smør. Tilsett soppen etter noen minutter. Ha i stekte kjøttboller og la de surre med et par minutter.

  • 2

    Ha viltsausen i en kjele og hell i vann, melk og solbærsirup. Kok opp under omrøring og la det hele småkoke noen minutter. Hell sausen over løk, sopp og kjøttboller. Kok opp og smak til med soyasaus. Tilsett så vidt kokte rosenkål, gjerne delt i to. La de bli varme i den nydelige sausen.

  • 3

    Ha poteter eller ris til den smakfulle middagen, og gjerne tyttebærsyltetøy eller eplegele.

Dette trenger du