Kjapp kalkunfrikassé med sopp

30 min Enkel
Til 4 porsjoner
600,00 gpotettilbehør400,00 ggrønnsaker1,00 dlfløte2,00 dlvann1,00 poseTORO Kantarell- & sjampinjongsaus 23 g600,00 gkalkunrester

Om du har mange eller få til bords så må du passe på å ha nok kalkun! Og er det ikke rester igjen, så er det for lite. Stek derfor en ekstra stor kalkun i år og spar på godsakene utover de første dagene av det nye året. Husk å være fleksibel når du lager resteoppskrifter, bruk det du har!

Slik gjør du

  • 1

    Kok opp sausen med vann og fløte under omrøring. Tilsett så revet kalkunkjøtt og la det varme sakte opp i sausen.

  • 2

    Legg i grønnsakene mot slutten av koketiden, og la det småkoke under lokk i ca 5 minutter.

  • 3

    Server med kokte poteter, potetmos eller stekte restepoteter. Alt ettersom hva du har tilgjengelig. Server gjerne også med tyttebærsyltetøy!

Dette trenger du