Til 4 porsjoner
600,00 gpotettilbehør400,00 ggrønnsaker1,00 dlfløte2,00 dlvann1,00 poseTORO Kantarell- & sjampinjongsaus 23g600,00 gkalkunrester
Om du har mange eller få til bords så må du passe på å ha nok kalkun! Og er det ikke rester igjen, så er det for lite. Stek derfor en ekstra stor kalkun i år og spar på godsakene utover de første dagene av det nye året. Husk å være fleksibel når du lager resteoppskrifter, bruk det du har!
Slik gjør du
- 1
Kok opp sausen med vann og fløte under omrøring. Tilsett så revet kalkunkjøtt og la det varme sakte opp i sausen.
- 2
Legg i grønnsakene mot slutten av koketiden, og la det småkoke under lokk i ca 5 minutter.
- 3
Server med kokte poteter, potetmos eller stekte restepoteter. Alt ettersom hva du har tilgjengelig. Server gjerne også med tyttebærsyltetøy!