Kirkegård Halloween

60 min Enkel
Til 24 porsjoner

Topping

200,00 gassortert godteri1,00 begerTORO Kremet Sjokoladeglasur 340g

Sjokoladekake

200,00 gsmeltet smør3,50 dlvann1,00 poseTORO Sjokoladekake Langpanne 854g

Denne kaken er rett og slett dødsgod!

Slik gjør du

  • 1

    Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre.

  • 2

    Smør en langpanneform ca. 30 x 40 cm og dekk med bakepapir i bunnen (klipp det gjerne til). Fordel røren i formen og stek på nederste rille i ca. 20 minutter. Bruker du en større eller mindre form må du tilpasse steketiden. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke med en kakenål el. i midten av kaken. Er nålen uten flytende deig er kaken ferdig. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles på rist. (Kaken må være avkjølt før du tar på glasuren.)

  • 3

    Fordel sjokoladekremglasuren på kaken ved hjelp av en slikkepott og bruk godteri til å lage gravstøtter og skremmende kirkegårdmiljø. Bruk kreativiteten og la deg inspirere!

Dette trenger du