Karbonader med soppsaus og wokgrønnsaker

20 min Enkel
Til 5 porsjoner
10,00 stkkarbonader1,00 ssolje/smør

Soppsaus:

1,00 poseTORO Kantarell- & sjampinjongsaus 23 g2,00 dlmelk1,00 dlvann0,50 stkliten løk250,00 gsjampinjong2,00 sssoyasaus1,00 ssgressløk

Grønnskålmiks

1,00 posewokblanding med grønnkål

Slå et slag for hverdagsmiddagen ved å gi den en ekstra smakfull saus! Prøv en god og næringsrik grønnkålmiks til for en velsmakende middag.

Slik gjør du

  • 1

    Saus: Ha basen i en kjele og tilsett melk og vann. Kok opp under omrøring med visp. Finhakk løk, del soppen i tynne skiver og stek det raskt i varm panne med smør. Ha det over i sausen, kokes sammen i 5 min. Smak til med soyasaus. Ha i finhakket gressløk før servering.

  • 2

    Stek karbonader og grønnsaker på god varme i hver sin panne med litt smør. Smak til grønnsakene med salt og pepper. Husk tyttebærsyltetøy til.

Dette trenger du