Produkter / Midag

Kalkunbryst med champignonstuing og potetmos

180 min Middels
Til 5 porsjoner
2,00 dlmelk1,00 ssmargarin3,00 dlvann1,00 poseTORO Potetmos 94 g400,00 gchampignon5,00 dlvann1,00 poseTORO Fløtesaus original 50 g2,00 stkfedd hvitløk1,00 tsestragon0,50 tsgrovmalt pepper1,00 tssalt1,00 stkstort kalkunbryst

Kalkun er både mager og smakfull kost. Ikke bare i julen, men hele året! Bruk TORO fløtesaus til å lage denne supergode champignonstuingen!

Slik gjør du

  • 1

    Krydre kalkunbrystet. Stek først i panne med litt olje/smør så alle sidene er pent brunet. Legg så i en egnet form og stek på 160 grader i ca 1,5 time. Bruk gjerne steketermometer som skal vise minst 70 grader i kjernen av stykket. La kalkunbrystet hvile 20-30 min før du skjærer det i skiver.

  • 2

    Kok opp fløtesausen med 5 dl vann. Skiv opp soppen og stek i en panne. Hell deretter soppen i sausen og rør om med en sleiv. Dersom du trenger mer væske kan du tilsette litt fløte eller kraft fra kalkunen.

  • 3

    Lag potetmos som angitt på pakken rett før servering.

Dette trenger du