

Hvis du elsker kaffe og dessert, vil du elske kaffe Crème Brûlée. Denne franske klassikeren er enkel å lage med TORO, og smaker himmelsk med et hint av kaffe og vanilje. Under det knasende sukkerlaget skjuler det seg en kremet og myk konsistens som smelter i munnen. Kaffe Crème Brûlée er den perfekte avslutningen på et godt måltid, og du kan forberede den dagen i forveien. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Sett frem 6 porsjonsformer, bruk gjerne kaffekopper slik som du ser på bildet.
Bland begge posene TORO Crème Brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.
Kok opp under omrøring og rør inn fire spiseskjeer sterk kaffe og hell raskt over i formene/koppene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.
Rett før servering fordeler du 1 teskje karamellsukker over hver crème brûlée og lar dem stå ca. 5 minutter. Karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt. Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.