Julestjerne panna cotta

250 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 tskanel3,00 dlkremfløte3,00 dlmelk1,00 pkTORO Panna Cotta 84 g

Topping og pynt

3,00 stkklementiner2,00 tsmaizena2,00 dlappelsinjuice

Julestjerne panna cotta er en morsom vri på den klassiske desserten. Med kanel i panna cottaen og appelsinsaus på toppen smaker denne desserten skikkelig av jul. Julestjerne panna cotta kan lages dagen i forveien og trenger bare en rask pynting før servering, noe som garantert vil senke stressnivået og la både vertene og gjestene kose seg litt mer i juleselskapet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Bland de to posene fra pakken med TORO Panna cotta med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og 1 ts kanel

  • 2

    Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.

  • 3

    Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.

  • 4

    Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet, eller før servering hvis du lager panna cottaen dagen i forveien, kan du lage appelsinsausen. Bland 2 dl appelsinjuice med 2 ts maizenna. Kok opp og avkjøl. Skjær ut 6 julestjerner av klementinskiver.

  • 5

    Hell et ønsket lag med appelsinsaus over Panna Cottaen før servering.

  • 6

    Pynt med klementinstjernen og server.

Dette trenger du