Oppskrifter / Dessert

Julebrownies med marsipanbiter

60 min Enkel
Til 24 porsjoner
1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlflyytende margarin1,00 dlvann

Tilsetning:

200,00 gOdense Ekte marsipan

Brownies med marsipan er en nydelig vri på den klassiske browniesen. Marsipanen gir browniesene en saftig og rik smak, og en julete touch. Du kan bruke forskjellige smaker av marsipan for å variere resultatet. Marsipanen gir også en fin kontrast til den mørke sjokoladen. Disse browniesene er superenkle å lage, og passer perfekt som dessert eller kos i julen. Oppskriften gir 24 sjokoladebomber som vil imponere både store og små.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland sammen med slikkepott til en jevn røre: Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 g smeltet smør). Skjær marsipanen i biter (ca. 1×1 cm) og bland inn i røren.

  • 2

    Fordel røren ved hjelp av en slikkepott i en liten bakepapirkledd langpanneform ca. 20×30 cm. Stek på midterste rille ca. 25 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden. (Bruker du en større form må du redusere steketiden med ca. 5 minutter). Avkjøl kaken i formen.

  • 3

    Del kaken opp i 24 konfektbiter. Server og NYT denne deilige julebrowniesen!

Dette trenger du